Suggesties
     
     
    Bordje Seranoham 14
    *****
    Bisque van grijze garnalen met een toets van armagnac 14
    Tartaar van zalm met wasabi -guacamole 18.50
    Seranoham met meloen en porto gelei 18
    *****
    Kipfilet op Toscaanse wijze ( gevuld met tomaat - mozarella) met een pittige tomatensaus 24.50
    Varkenshaasje met een créme van knolselder en 3 pepersaus 25.50
    Op vel gebakken schelvisfilet , gestoofde spinazie en rozemarijnsaus 23.80
    *****
    Tiramisu met advocaat en speculoos 10
     
    Suggestiemenu 45 Euro  
     
    Bisque van grijze garnalen met vleugje armagnac
    of
    Seranoham met meloen en portogelei  
    ****
    Varkenshaasje met een créme van knolselder en 3 pepersaus  
    of
    Op vel gebakken schelvisfilet , gestoofde spinazie en rozemarijnsaus  
    ****
    Tiramisu met advocaat en speculoos 
    of
    Ierse koffie