Suggesties van 18 / 10
Voorgerecht
Pompoensoep met crumble van spek en croutons
14.50
Duo van wildpaté met uienconfituur
18
Fazantkroketjes met pickle mayonaise
19
Hoofdgerecht
Gegratineerd witloof uit de oven
23.50
Op vel gebakken zalmfilet met béarnaise en seizoensgroenten
28
Filet van hert met wintergroenten en jeneversaus
34
Hertenragout met appeltje en veenbessen
29
Fazant met zijn garnituur en Fine Champagnesaus
Hazenrug " Harlekijn " met zijn garnituur ( per 2 pers te nemen) prijs per persoon
30
32.90
Nagerecht
Gebak van de dag
9
Huisgemaakte speculoos cheesecake
Warme appelstrudel met vanille ijs
12.50
14
Suggestiemenu 2 gangen 42 Euro
Pompensoep , crumble van spek en croutons
of
Duo van wildpaté met uienconfituur
Op vel gebakken zalmfilet met béarnaise en seizoensgroenten
of
Hertenragout met appeltje en veenbessen
Optie tot dessert 9 euro
Speculoos cheesecake
