Suggesties  van 18 / 10


Voorgerecht

Pompoensoep met crumble van spek en croutons

                                                                   14.50

Duo van wildpaté met uienconfituur

18

Fazantkroketjes met pickle mayonaise

19



Hoofdgerecht

Gegratineerd witloof uit de oven

                                                                   23.50

Op vel gebakken zalmfilet met béarnaise en seizoensgroenten

28

Filet van hert met wintergroenten en jeneversaus

34

Hertenragout met appeltje en veenbessen

29

Fazant met zijn garnituur en Fine Champagnesaus


Hazenrug " Harlekijn " met zijn garnituur ( per 2 pers te nemen) prijs per persoon



                                                                       30


                                                                    32.90

Nagerecht

Gebak van de dag

                                                                        9

Huisgemaakte speculoos cheesecake


Warme appelstrudel met vanille ijs

12.50


14

Suggestiemenu  2 gangen   42 Euro

Pompensoep , crumble van spek en croutons


of


Duo van wildpaté met uienconfituur


                                                                              Op vel gebakken zalmfilet met béarnaise en seizoensgroenten 


                                                                                                                                    of


                                                                              Hertenragout met appeltje en veenbessen 





Optie tot dessert 9 euro


Speculoos cheesecake